Višňák mini Degustační
Ovocné víno mini
Kategorie: | Mini vína degustační |
---|---|
Hmotnost: | 0.454 kg |
Balení: | Skleněná lahev |
Objem: | 0,25l |
Obsah alkoholu: | 11,5% obj. |
Původ: | Česká republika, Slovensko |
Zařazení: | Červené víno polosladké |
Trvanlivost: | 12 měsíců, max. týden po otevření v lednici |
Konzervant: | Kyselina sorbová |
Alergeny: | Siřičitany |
O VIŠŇÁKU
Višňák je vyroben z pečlivě vybraných višní, které zrály do krásy v českých a slovenských ovocných sadech. Chuť je výrazná ovocná a příjemně sladká. Jednoduše byste ho po chuti poznali i se zavřenýma očima. A co teprve ta vůně! Jako sklenice višňového kompotu!
JAK PÍT VIŠŇOVÉ VÍNO
Višňák pijte jednoduše dle libosti. Buď ho můžete sosat celý večer nebo na chuť po deckách několik dní. A stejně jako červené víno ani Višňák nepotřebuje lednici. Stačí ho skladovat při pokojové teplotě. S pár kostkami ledu ale příjemně osvěží.
V zimě nedáme dopustit na jeho svařenou verzi. Višňák ohřejte na +-60 stupňů Celsia (až začne pěnit, nesmí se vařit!) a máte dokonalý svařák. Hlavně žádnou skořici ani hřebíček, chuť by byla velmi nevyvážená!
Višňák se náramně hodí na vaření. Přidejte ho do šťávy, která se uvolní ze steaku a máte parádní omáčku. Pokud neumíte odmítnout sladké, musíte poznat tiramisu s Višňákem. Namočte do něj piškoty a zažijete nebe v hubě. Nebo v něm vykoupejte třeba rozinky nebo jiné sušené plody. Dá se použít i na přípravu trochu odvázanější marmelády na namazání... palačinek, samozřejmě. K Višňáku nám nejvíc šmakuje kvalitní hořká čokoláda.
BALENÍ, SKLADOVÁNÍ A TRVANLIVOST
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.