Jak objednat přes naše stránky dort nebo zákusky

Jak objednat dort na našem webu

 

Vzhledem k tomu že se nám začínají plnit termíny tak jsme pro Vás připravili pár rad co napsat do objednávky aby došlo co k nejrychlejšímu vyřízení.

 

  1. Datum a čas vyzvednutí
  2. Telefon na Vás
  3. Vzhled dortu ideálně doplněný o obrázky jak by jste si přáli aby Vaše objednávka vypadala.
    (Mnoho našich zákazníků hledá inspiraci na Pinterestu nebo instagramu. Pokud pošlete více variant vůbec to není na škodu, naše cukrářka Vám připraví odhad ceny na každou variantu, pokud bude něco mimo naše možnosti, navrhne Vám alternativu kterou jsme schopni připravit)
  4. Vaše představa o zdobení, nejčastěji děláme nápisy nebo různé dekorace na přání.
  5. Jak by měl být Váš dort nachucený, v případě vícepatrových dortů muže každé patro mít vlastní příchuť i barvu. Jsme schopní udělat téměř jakýkoliv dort.
  6. Potraviny které nejíte (někdo nemá rád třeba čokoládu, napíšete bez čokolády a my víme že nemáme použít dekorace z čokolády)
  7. Pokud máte na cokoliv alergii tak nám ji taky napište, následně Váš dort připravíme zvlášť i přesto může nést stopové množství nebo lehce větší než stopové množství alergenu.
  8. Případně nám zašlete další požadavky a přání na vzhled, barvu, chuť nebo ozdoby a mi Vám připravíme nabídku přímo pro Vás

Pokud jste sepsali víše uvedené, stačí již odeslat na email cukrarna@kavarnavanesa.cz a naše cukrářka se Vám bude věnovat. Pošle Vám cenový odhad a domluví s Vámi další postup.