Rybízák klasik Víno ovocné
Kód: NNVO002Detailní popis produktu
O RYBÍZÁKU
Rybízák má charakteristikou vůni, a tak ho poznáte i se zavřenýma očima. Chutná přesně jako čerstvě utržený rybíz, protože není dolihovaný. To znamená, že se do něj nepřidal žádný vinný destilát ani neutrální alkohol. A tak je chuť rybízu opravdová.
JAK PÍT RYBÍZOVÉ VÍNO
Rybízák pijte jednoduše dle libosti. Buď ho můžete sosat celý večer (vychlazený nebo odpočatý při pokojové teplotě) nebo na chuť po deckách několik dní. Ovocné víno stačí skladovat při pokojové teplotě. S pár kostkami ledu ale příjemně osvěží.
V zimě nedáme dopustit na jeho svařenou verzi. Rybízák ohřejte na +-60 stupňů Celsia (až začne pěnit, nesmí se vařit!) a máte dokonalý svařák. Hlavně žádnou skořici ani hřebíček, chuť by byla velmi nevyvážená!
Rybízové víno skvěle doplňuje chuť červených mas (zejména steaků), sýrů ementálského typu, ryb, smažených řízků a tvarohových koláčů. Tohle víno doslova vygraduje vaši večeři k dokonalosti. Pozor na mák, Rybízák po něm chutná divně. Rybízák je dokonalé víno na vaření. Skvěle nahradí cherry v receptech středoamerické kuchyně a je všestranný také v české a slovenské kuchyni. Třeba hovězí líčka na Rybízáku jsou naprosto orgasmické!
BALENÍ, SKLADOVÁNÍ A TRVANLIVOST
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ovocná vína |
---|---|
Hmotnost: | 1.333 kg |
Balení: | Skleněná lahev |
Objem: | 0,75l |
Obsah alkoholu: | 11,5% obj. |
Původ: | Česká republika, Slovensko |
Zařazení: | Červené víno polosladké |
Trvanlivost: | 12 měsíců, max. týden po otevření v lednici |
Alergeny: | Siřičitany |
Konzervant: | Kyselina sorbová |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.