Beziňák Květinové víno

sladké bylinné víno z bezového květu

Skladem (>5 ks)
Kód: NNVB003
159 Kč 159 Kč / 1 ks
Kategorie: Bylinná a květinová vína
Hmotnost: 1.333 kg
Balení: Skleněná lahev
Objem: 0,75l
Obsah alkoholu: 11% obj.
Původ: Česká republika, Slovensko
Zařazení: Bílé víno polosladké
Trvanlivost: 12 měsíců, max. týden po otevření v lednici
Alergeny: Siřičitany
Konzervant: Kyselina sorbová
Garance doručení
Při objednání přes zásilkovnu do 14:00 doručení do druhého dne
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce
Nevíte co vybrat?
Víme co prodáváme a rádi Vám poradíme, napište nám.

O BEZIŇÁKU

Beziňák je originální bylinné víno vlastní receptury, které vyrábíme z květů černého bezu. Při prvním ochutnání se podobá klasickému vínu z hroznů, pak se ale rozvine jemná bezinková chuť, která vás příjemně zahřeje na hrudi a postupně se rozline do celého těla.

  

JAK PÍT BEZINKOVÉ VÍNO

Beziňák pijte jednoduše dle libosti. Nejvíc si ho vychutnáte, když bude parádně vychlazený. V lednici mu proto dejte pár hodin. 

 

Květinová chuť obzvlášť vynikne, když z Beziňáku uděláte punč. Stačí ho jen ohřát, nesmí pěnit nebo dokonce bublat. Hrneček příjemně zahřeje v dlaních a teplo pošle až do konečků prstů na nohou.

 

Do letních teplot naopak doporučujeme podávat Beziňáka velmi studeného, s kostkami ledu nebo dokonce ve vychlazených sklenicích. Je to fantastická ingredience do alkoholických domácích limonád – například se sodou a citronem. Super osvěžení na večírek, grilovačku nebo oslavu... ať stoupají promile, nálada i hydratace.

  

BALENÍ, SKLADOVÁNÍ A TRVANLIVOST

Bezinkové víno je naplněné ve skleněné láhvi o objemu 0,75 litru. Jako uzávěr byl použit kvalitní korek. Beziňák doporučujeme skladovat v chladu a temnu – přímé slunce mu nesvědčí. Doba skladování je 12 měsíců od data doručení. Otevřená láhev vydrží v lednici i několik dní, ale po otevření doporučujeme Beziňák vypít ještě ten večer, abyste se neošidili o všechny ty skvělé chutě a vůně. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: