Rak

- Kompletní specifikace
- Hodnocení 0
- Komentáře 0
- RakSkladem 6 ks189 Kč156 Kč bez DPH
JACÍ JSOU RACI?
Raci se nezdají. Vypadají jako citlivá a něžná stvoření, která milují romantiku. Když se ale opijí, dodají si odvahy a vytřou vám zrak. Jahoďák je ale příjemné sladké vínečko, které jim zklidní mysl a budou jako miliusové.
O JAHOĎÁKU
Alkohol a jahody, tahle kombinace šla vždycky dohromady. Hříšně sladká chuť a vůně se neztratila ani při výrobě Jahoďáku. A tak se na vás po odhození korku vyvalí boží aroma. Jeden lok bude střídat druhý, ani se nenadějete a celá láhev bude fuč.
JAK PÍT JAHODOVÉ VÍNO
Jahoďák pijte jednoduše dle libosti. Nejvíc si ho vychutnáte, když bude parádně vychlazený. V lednici mu proto dejte pár hodin.
Je skvělý jako aperitiv k jídlu na rozvinutí chutí pokrmu, i jako digestiv po vydatném jídle. Pokud vás bude honit mlsná, sklenka Jahoďáku vaše chutě uspokojí stejně jako tabulka čokolády.
V létě podle nás nedáte tenhle růžový klenot z ruky. S pár kostkami ledu nebo jako vinný střik dokonale osvěží a je perfektní ingrediencí pro přípravu míchaných alkoholických koktejlů (třeba místo brusinkové šťávy nebo grenadiny). Stejně jako Maliňák ho stačí smíchat se sodou a ledem. Není to velká věda, ale efekt je neskutečný! Žádná dáma neodolá.
Víno z jahod pasuje k jídlům, které potřebují sladký přeliv nebo omáčku. S jahodovou sklenkou si dejte tvarohové knedlíky, cheesecake, čokoládový dort, puding nebo panna cottu. Víno bodne i ke slaným pokrmům. Nám chutná k zeleninovému salátu nebo k červenému grilovanému masu.